За нас

Нашата компания е основана през 2000 г. Оттогава ние се наложихме като водещ доставчик на арматура за управление на флуиди с приложение във водния сектор, промишлеността, противопожарните системи и напояването. Успехът ни се дължи на високото качество на предлаганата арматура, професионалната подготовка и висока квалификация на нашия екип, както и развитата дистрибуторска мрежа, изградена на територията на страната.
 
 
 
 

Визия
и мисия

Като водещ доставчик на промишлена арматура за водния сектор, индустрията, противопожарните системи и напояването, Индустриал Партс се стреми да предлага най-добрите продукти и решения в своята област, отговарящи на последните международни стандарти за качество. Залагайки на дългогодишния опит и квалификацията на нашия екип, ние се стараем да допринасяме за изграждането на съвременна инфраструктура за по-здравословна среда и чиста природа.
 
 

Сфери
на интерес

● Водоснабдяване и канализация – доставка на спирателна и регулираща арматура и фитинги както за сградно строителство, така и по инфраструктурни проекти. Отстраняване на загуби на вода по водопреносната мрежа.
● Пречиствателни станции – проектиране, доставка на оборудване, изграждане, монтаж и пускане в експлоатация. Пречистване на морска вода в питейна, пречистване на отпадъчни води в чисти технологични води.
● ВЕЦ - доставка на спирателна и регулираща арматура и фитинги. Проектиране и доставки по обществени поръчки.
● Помпени станции - изграждане, монтаж, доставка на оборудване.
● ТЕЦ - доставки по обществени поръчки на спирателна и регулираща арматура и фитинги.
● Противопожарни проекти - изграждане, монтаж, доставка на оборудване.
● Напоителни системи за селскостопански проекти, магистрални и полеви напоителни мрежи, оранжерии, паркове, градини.
 

Предлагани продукти

Офертата ни включва богато разнообразие от продукти за управление на флуиди: спирателни, възвратни, изпускателно-отвеждащи, филтриращи, контролни, регулиращи, отчитащи и предпазни устройства, както и съответните аксесоари: автоматични задвижки, съединенителни елементи, компенсатори и уплътнения.
Подробна информация ще намерите в електронния ни каталог.
 
 
 

Сертификати

Индустриал Партс ООД е внедрила и прилага Системата за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2015. Предлаганото от нас продуктово портфолио е сертифициранo за правото да носи знака СЕ, като изцяло отговаря на високите изисквания за качество, които налагат въведените в Европейския Съюз правила и норми. Те са придружени с пълния комплект от съпътстващи изискуеми документи и с необходимата техническа информация.
Политика по качеството
 

Екипът на
Индустриал партс

Фирмата разполага с повече от 16 000 кв.м закрити и открити собствени складови площи в София и Казанлък, където се предлагат над 320 артикула в наличност.
Добре развитата мрежа от представителства във Велико Търново,  Варна, Пловдив,  Бургас, Плевен, Русе и Сливен ни дава възможност своевременно да доставим желания от клиента продукт до всяка точка на България.
Поддържайки постоянен диалог с клиентите, ние се осведомяваме за техните изисквания. Нашите опитни служители преминават ежегодни технически обучения у нас и в чужбина. Редовните ни участия в международни конференции и изложения предоставят незаменими технически компетенции на нашите инженери. В резултат на това предлагаме най-подходящите инженерни решения съобразно индивидуалните нужди на клиента.
Компанията разполага със собствени тестови установки, на които всеки един спирателен кран, шибър или контролен вентил може да бъде тестван за непропускливост при различно налягане и това да бъде документирано със съответния сертификат, а мобилна група от инженери извършва инспекция и консултации на място.
Всичките ни продукти носят оригиналната гаранция на производителя.